Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 13.-14.4. 2024

PROVOD ŘÁDIL V SOKOLOVĚ

provy-sokolov.jpg

Michal PROVOD doslova řádil v Sokolově .

V souboji o první místo divizní tabulky se blýskl klasickým HATRICKEM a nutno podotknout , že jeho trefy byly ještě k tomu  parádní ! 

 

 

 

 
MUŽI
 

muzi-sokolov-2024.jpg

 
SOKOLOV - SK PETŘÍN "A"  3 : 4
 
Branky :   Provod 3 , Vodrážka J.
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Lisý , Klich  -  Bednář , Heller ( 90´Kacerovský ) , Vohrna (72´Plecitý ) - Provod , Demeter ( 90´Hájek ) , Vodrážka J ( 62´Flachs )
  
Edelman , Vanc , Vodrážka D
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Muži vyrazili do sokolovské uhelné pánve k diviznímu šlágru hned bez několika tradičních opor, ale nakonec to zvládli i tak . Domácí začali podstatně lépe a z úvodního cca patnáctiminutového tlaku vytěžili i úvodní branku zápasu . Dalších 30 minut už ale patřilo spíše našim borcům  a byl z toho první obrat v zápase . Nejprve se přímo z rohového kopu prosadil Honza Vodrážka , aby chvilku po něm rozjel svoje parádní představení Michal Provod, který uklidil do prázdné parádní přihrávku Patrika Klicha  po ještě parádnějším průniku a bylo to 1 : 2 . Bohužel jsme si v poslední minutě neuhlídali domácí standartku a domácí po dvou hlavičkách za sebou skóre srovnali . 
A bylo ještě hůř, protože záhy po přestávce se domácí prosadili znovu po rohu a už to zase bylo 3 : 2 pro ně . A v tu chvíli přichází na scénu Michal Provod se svým komparzem ! Nejprve ho k vyrovnání skvěle vysunul Aleš Demeter a něco podobného za chvíli udělal i David Heller a bylo už to zase 3 : 4 pro nás . 
Do konce zápasu už jsme měli příležitosti spíš my než domácí a tak jsme mohli jít slavit . 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Tak samozřejmě, že tahle výhra obrovsky potěší a já musím před klukama smeknout svůj pomyslný širák . Prakticky úplně se nám rozpadla naše obranná čtyřka, ze které nám ze zápasu s Mariánkama zbyl jen Áda Kohout, do toho ve středu ještě trávil brankář Vojta Suchý chvíle v nemocnici s podezřením na otřes mozku a Honza Flachs si na svoje "polámaná" žebra  musel vzít celou dávku tlumících prášků na bolest, aby vydržel aspoň něco . Takže v kontextu výše uvedeného je to prostě bomba, kterou si můžeme klidně užít, ale maximálně tak do pondělního tréninku, protože pak už zase musíme přepnout na další přetěžký zápas, který nás čeká doma s týmem, který je v tabulce posledních pěti zápasů před námi . A to my nehrajeme úplně zle . Každopádně tenhle zápas si budeme určitě dlouho pamatovat, bylo to prostě fajn !!!
 
 
 
vodr-sokolov-2024.jpg
Honza VODRÁŽKA  se po půlhodině hry v Sokolově prosadil přímo z rohového kopu a tím nastartoval náš první obrat v zápase, který nakonec rozhodl hatrickem Michal Provod .  
 
 
 
 
 
 
NÝRSKO - SK PETŘÍN "B"   3 : 3  
 
Branky :  Hájek , Voves , Vodrážka Dan
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Petr  -  Havelka , Zoubek (70´Olach ) , Mareš , Brož (60´Vobruba ) - Flachs , Rada , Vanc -  Kotěšovec (46´Voves ) , Vodrážka Dan ( 80´Levý ) , Hájek (70´Jandoš )
 
Béčko už vědělo výsledek svého pronásledovatele z Vejprnic, který je dostal trochu pod tlak, ale nakonec jsme k výhře byli blízko blizoučko. Dvakrát jsme prohrávali , ale pokaždé jsme to dokázali srovnat a nakonec i otočit . Bohužel přišla poslední akce zápasu a domácí skóre srovnali. 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Tak ve výsledku je to prostě nepříjemný, dostat góla až z úplně poslední akce v zápase, notabene vyrovnávacího, ale já musím kluky pochválit . Zase jsme měli na hřišti skoro samé "holobrádky" a to nás možná doběhlo v tom závěru, ale co se týče samotné hry, nastavení a plnění toho co jsme si řekli, tak to bylo od nás nadstandartní . Bohužel jsme asi svým skvělým výkonem vybičovali i domácí, kteří sice tahali po většinu zápasu za kratší konec provazu, ale tím, že dvakrát vedli, tak je to pořád drželo v nadstandartním rozpoložení . Takže ztráta dvou bodů nás mrzí, ale pokud budeme hrát v pátek proti Radnicím takhle , tak už po třetí za sebou body neztratíme !
 
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
BOHEMIANS - SK PETŘÍN U19   4 : 0
Branky  :  
 
Fakta zápasu :
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Devatenáctka pořád musí svojí sestavu lepit jak to jde a na klokany to prostě nestačilo .
 
 
 
Komentář trenéra Máry Hofmana : 
 
Do utkání s Bohemkou jsme vstoupili s příliš velkým respektem, ustrašeně, i když jsme se na jejich nátlakovou hru připravovali. Kazili jsme jednoduché přihrávky, báli se hrát s mičem a tím jsme se dostali pod jejich tlak. Paradoxně jsme ale inkasovali dvě branky po našich  zbytečných chybách. Rozjetý soupeř měl hru pod kontrolou, my jsme hrozili sporadicky z brejků. Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší, domácím jsme se vyrovnali v pohybu, ustrašenost jsme nechali v kabině a do dobrých příležitosti ke vstřelení kontaktního gólů jsme se dostali, ale bohužel jsme byli nepřesni ve finální fázi. Bohužel nás opět srazily zbytečné, laciné chyby, po kterých jsme inkasovali další dva góly. Pak už se zápas jenom dohrával. Klukům nelze upřít snaha, bojovnost ale v této soutěži každá chyba rozhoduje a takové týmy jako je Bohemka vše potrestá. Dalším faktem je naše velká marodka, kdy chybí hned pět  hráčů základní sestavy. Nezbývá než zvednout hlavu, otřepat se z porážky a dobře se připravit na nadcházející  zápas s Viktorkou Plzeň.  
 
 
 
BOHEMIANS - SK PETŘÍN 17     6 : 0
Branky :  
 
Fakta ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Sedmnáctka prohrávala 4 : 0 už po půlhodině hry a s tím už se fakt moc dělat nedá .....
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 
Hodnocení tohohle utkání je nesmírně složité. Bohužel nyní hrajeme nesmírně nevyrovnaně a pro mě i pro kluky musí být hlavní cíl tohle přerušit a podávat kvalitní výkony každý zápas. Aktuálně je to jednoduše od zdi ke zdi - jednou porazíme 3:0 Pardubice a poté předvedeme naprosto šílený první poločas na Motorletu. Víkend na to remíza s Teplicemi po neuvěřitelném výkonu a nyní na Bohemce jsme to soupeři jen těžko mohli udělat jednodušší. Góly, které jsme dostali byli jednoduše hrozně laciné a zdarma. Je to obrovská škoda, jelikož výkon směrem dopředu nevypadal vůbec zle a měli jsme tam i spoustu dobrých věcí v obou poločasech, které kdyby se děli za vyrovnaného stavu tak soupeři mohou působit potíže. Bohužel o tuto možnost jsme se připravili. Nyní potřebujeme opět na pozitivní vlnu a hlavně se na ni udržet a minimálně z hlediska výkonů předvést jistou stabilitu. Myslím, že na to v následujících dvou týdnech máme dokonalou příležitost. 

 

 

 
 
 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
SK PETŘÍN U18  -  HOŘOVICE   3 : 3
Branky :  Spiegel , Hodan , Fikrle Štěpán
 
 
Fakta zápasu : 
 
 
Osmnáctka vedla už 3 : 0, takže konečný bod ze zápasu je prostě málo, ale na druhou stranu mohlo být ještě hůř.....
 
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : 
 
Hodnocení je docela těžké, protože tak nějak furt nedokážu pochopit náš herní kolaps a ztrátu bodů. V prvním poločase jsme směrem dopředu hráli fakt dobře a po pěkných akcích jsme šli do vedení 3:0 ve 42.minutě kopeme roh a místo abychom zvýšili vedení dostaneme na 3:1. O poločase si zdůrazníme ať pokračujeme v naší dobré hře a počítáme s tlakem hostů a my vlezeme na hřiště a dostaneme po necelých 10.minutách na 3:2 znervózníme, bojíme se hrát a začneme hrát nějakou nakopávanou a to prostě nejde. To vše vede k tomu, že soupeř vyrovná a my můžeme být ještě rádi za bod. Po dlouhé době musím být kritický, protože musíme hrát dobře po celých 90 minut. Na remíze máme všichni určitý podíl a nebudu to házet jen na kluky, protože svůj podíl viny na tom mám i já to je potřeba si přiznat. Nebudeme z toho dělat nějakou extra vědu, ale jednoznačně musíme zlepšit do příště některé věci a věřím, že až všichni budeme mít optimální kondici tak to bude taky jiné kafe.
 
 
 
 SK PETŘÍN U16  -  HOŘOVICE   4 : 1
Branky : Romaňuk 2 , Andrejs , Kaiser
 
Fakta zápasu : 
 
 
Šestnáctka takovýhle výsledek potřebovala jako koza drbání, takže doufejme, že to kluky zase nakopne  k nějaké delší vítězné sérii
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 

Utkání dvou rozdílných poločasů. V první polovině se nedařila kombinace, větší klid na míči. V přechodové fázi jsme zbytečně volili hodně nakopnutých míčů, chyběl lepší pohyb, nabídka. Do defenzívy jsme nebyli důslední v útočné ředě a umožňovali soupeři tvořit a vytvářet přečíslení.

Zlepšeným pohybem, přesností i rychlosti v kombinaci se promítlo do vytváření si brankových příležitostí v druhém poločase. Nicméně herní kondice některých chlapců a 1,2 změny v každé řadě se promítá na větším herním klidu, součinnosti i jistotě v herních činnostech. Spokojenost je s lepšící se organizací a komunikací mezi jednotlivými řadami.

 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15 - STRAKONICE    3 : 3 

Branky :  Mastný , Súlovec , Kančev

 

Kluci dostali vyrovnávací branku až těsně před koncem, ale to nic nemění na faktu, že bod je prostě málo....

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/c2b7b09b-a2df-4eec-aad7-7aa42cab5be8

 

Komentář hráče Pavla Blažka : 

V neděli k nám na hřiště přijely na zápas Strakonice. Utkání začalo dobrým pressingem, ze kterého jsme vytvořili šanci hned na úvod zápasu. Šanci jsme bohužel neproměnili. Vzápětí ale přišlo potrestání a po chybě v naší obraně jsme inkasovali gól. Stav 0:1. Poté hra pokračovala a v 16. minutě se trefil krásným gólem Leonard Mastný. Vyrovnáno na 1:1. V první půlce jsme soupeře lehce podcenili a bylo to znát na naší hře. Ve druhém poločase jsme se rozkoukali a v 63. minutě se trefil Dominik Kančev. Stav 2:1. Vedení nám dlouho nevydrželo. Zhruba za dvě minuty jsme dostali laciný gól po rohu soupeře. Stav 2:2. Následujících 10 minut byla hra nahoru dolů. Pak nás po dohraném rohu opět poslal do vedení Cristián Súlovec. Stav 3:2. Bohužel jsme nezvládli závěr zápasu. Protihráč prošel mezi všemi a po nešťastném odrazu skončil míč v bráně. Stav 3:3. Nejen z této chyby se musíme ponaučit a s čistou hlavou vzhůru do Budějovic.

 

 

SK PETŘÍN U14 - STRAKONICE   4 : 0

Branky :  Melichar  3 , Matoušek

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9b8a1690-a308-4b45-8826-a9a81f04161f

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

V neděli dopoledne jsme přivítali v dalším mistrovském utkání, celek z jihu Čech, Junior Strakonice.

Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, tak jako minulý týden v Horažďovicích.  Hned v první minutě se nám podařil vstupdo utkání, kdy Lukáš Melichar šel sám na brankáře, ale bohužel samostatný nájezd neproměnil….

Ve 3 minutě se nám to podařilo zahrát skvěle roh a svůj první gól vstřelil náš kanonýr Lukáš Melichar.  Pak se hra vyrovnala,soupeře jsme však nepustili do žádné šance. Na závěr prvního poločasu se trefil náš, nedělní druhý střelec, Dan Matoušek,kdy střelou z dálky, propálil hostujícího brankáře.

Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a ve 47 minutě se trefil svou druhou brankou Meli ( Lukáš Melichar )…

Po té jsme měli spoustu šancí, ale bohužel naše největší bolest, proměňování šancí, nám opět ukázala cestu, kterou bychomměli jít v našem tréninkovém procesu…. V 61 minutě se Melimu povedl dovršit hattrick  a za velkého potlesku, našich skvělýchfanoušků, kterým bych chtěl touto cestou moc poděkovat, odešel ze hřiště.

Utkání skončilo tímto skórem…. Vážím si přístupu mých svěřenců, stále trošku bojujeme s přechodem z UMT na přírodní pažit…Není se tomu co divit, když jsme byly několik měsíců na UMT…..

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U13 - TEMPO    10 : 7

Branky :  Schwab 5 , Čížek ,  , Žižka  , Sladký , Sebránek , Štauber  

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7d088ccf-b622-4e7a-8ff4-e34710d42eaf

 

Kluci mají za sebou vítězně dalšího těžkého soupeře a dál se valí soutěží bez jakéhokoliv zaváhání . 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12 -  TEMPO    0 : 1

Branky : 

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/4bdb9fa8-bce3-4eec-b316-b3970c6b1527

 

Kluci prostě do brány ten "kulatý nesmysl " do brány nedostali za celých 90 minut ani jednou a to se to pak blbě vyhrává :-(

 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

 

V dalším kole divize jsme přivítali těžkého soupeře Tempo Praha se kterým se nám dlouhodobě nedaří a ani dneska se nám to nepovedlo změnit.
Nám se dneska vůbec nedařilo jak herně tak v proměňování šancí a když k tomu přidám výborný výkon soupeře je naše prohra 0:1 zasloužená.
Ale my se z prohry poučíme a hned příští týden se to pokusíme napravit i když nás čeká vedoucí mužstvo naší tabulky.

 
 
 
 
 
 
PŘÍPRAVKA U 11
 
5. kolo - MPMŽ - SSC Bolevec - Petřín U11 - 2 : 5 (1 : 4)
Branky - 1x Jakub Brankov, Jan Kasl, Marek Soukup, Vojtěch Beneš a Martin Moule.
 
V pátek odpoledne kluci odehráli na Prokopávce pěkný kombinační fotbal. Zejména v 1. poločasu jsme se díky tomu dokázali prosadit i gólově, což položilo základ naší výhře. Ve 2. poločasu jsme už tak efektivní nebyli, ale v klidu dovedli zápas do vítězného konce.  Naše borce musíme za tento zápas jenom pochválit!
 
3. kolo - KPSP - hř. Hrádek u Sušice
Petřín U11 - Nepomuk - 2 : 4, Luby - 5 : 1, Svatobor Hrádek - 5 : 1
 
Za 16 hodin po utkání v Bolevci jsme opět byli na fotbalovém pažitu, tentokrát až v Hrádku u Sušice. Opět se v prvním utkání s Nepomukem ukázalo, že tento formát fotbalu 5+1 už netrénujeme a nemáme tudíž návyky, které jsou nutné. Brzy jsme vedli 2:0 a mysleli si, že to půjde samo. Ale kluci z Nepomuku ukázali, že chtějí vyhrát víc, zápas otočili a dosáhli naší první jarní porážky. Zápasy s Luby a Hrádkem nebyly z naší strany ódou na fotbal, ale ceníme si toho, že tyto zápasy kluci odmakali a vyhráli, i když se jim herně moc nedařilo. I toto jsou zkušenosti, které potřebujeme a jsou cenné. Odvezli jsme si domů 6 bodů a jedeme dál.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář