Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOKOLOV - SKPP A 3 : 4 , NÝRSKO - SKPP B 3 : 3

PROVOD ŘÁDIL V SOKOLOVĚ

provy-sokolov.jpg

Michal PROVOD doslova řádil v Sokolově .

V souboji o první místo divizní tabulky se blýskl klasickým HATRICKEM a nutno podotknout , že jeho trefy byly ještě k tomu  parádní ! 

 

 

 

 
MUŽI
 

muzi-sokolov-2024.jpg

 
SOKOLOV - SK PETŘÍN "A"  3 : 4
 
Branky :   Provod 3 , Vodrážka J.
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Lisý , Klich  -  Bednář , Heller ( 90´Kacerovský ) , Vohrna (72´Plecitý ) - Provod , Demeter ( 90´Hájek ) , Vodrážka J ( 62´Flachs )
  
Edelman , Vanc , Vodrážka D
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Muži vyrazili do sokolovské uhelné pánve k diviznímu šlágru hned bez několika tradičních opor, ale nakonec to zvládli i tak . Domácí začali podstatně lépe a z úvodního cca patnáctiminutového tlaku vytěžili i úvodní branku zápasu . Dalších 30 minut už ale patřilo spíše našim borcům  a byl z toho první obrat v zápase . Nejprve se přímo z rohového kopu prosadil Honza Vodrážka , aby chvilku po něm rozjel svoje parádní představení Michal Provod, který uklidil do prázdné parádní přihrávku Patrika Klicha  po ještě parádnějším průniku a bylo to 1 : 2 . Bohužel jsme si v poslední minutě neuhlídali domácí standartku a domácí po dvou hlavičkách za sebou skóre srovnali . 
A bylo ještě hůř, protože záhy po přestávce se domácí prosadili znovu po rohu a už to zase bylo 3 : 2 pro ně . A v tu chvíli přichází na scénu Michal Provod se svým komparzem ! Nejprve ho k vyrovnání skvěle vysunul Aleš Demeter a něco podobného za chvíli udělal i David Heller a bylo už to zase 3 : 4 pro nás . 
Do konce zápasu už jsme měli příležitosti spíš my než domácí a tak jsme mohli jít slavit . 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Tak samozřejmě, že tahle výhra obrovsky potěší a já musím před klukama smeknout svůj pomyslný širák . Prakticky úplně se nám rozpadla naše obranná čtyřka, ze které nám ze zápasu s Mariánkama zbyl jen Áda Kohout, do toho ve středu ještě trávil brankář Vojta Suchý chvíle v nemocnici s podezřením na otřes mozku a Honza Flachs si na svoje "polámaná" žebra  musel vzít celou dávku tlumících prášků na bolest, aby vydržel aspoň něco . Takže v kontextu výše uvedeného je to prostě bomba, kterou si můžeme klidně užít, ale maximálně tak do pondělního tréninku, protože pak už zase musíme přepnout na další přetěžký zápas, který nás čeká doma s týmem, který je v tabulce posledních pěti zápasů před námi . A to my nehrajeme úplně zle . Každopádně tenhle zápas si budeme určitě dlouho pamatovat, bylo to prostě fajn !!!
 
 
 
vodr-sokolov-2024.jpg
Honza VODRÁŽKA  se po půlhodině hry v Sokolově prosadil přímo z rohového kopu a tím nastartoval náš první obrat v zápase, který nakonec rozhodl hatrickem Michal Provod .  
 
 
 
 
 
 
NÝRSKO - SK PETŘÍN "B"   3 : 3  
 
Branky :  Hájek , Voves , Vodrážka Dan
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Petr  -  Havelka , Zoubek (70´Olach ) , Mareš , Brož (60´Vobruba ) - Flachs , Rada , Vanc -  Kotěšovec (46´Voves ) , Vodrážka Dan ( 80´Levý ) , Hájek (70´Jandoš )
 
Béčko už vědělo výsledek svého pronásledovatele z Vejprnic, který je dostal trochu pod tlak, ale nakonec jsme k výhře byli blízko blizoučko. Dvakrát jsme prohrávali , ale pokaždé jsme to dokázali srovnat a nakonec i otočit . Bohužel přišla poslední akce zápasu a domácí skóre srovnali. 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Tak ve výsledku je to prostě nepříjemný, dostat góla až z úplně poslední akce v zápase, notabene vyrovnávacího, ale já musím kluky pochválit . Zase jsme měli na hřišti skoro samé "holobrádky" a to nás možná doběhlo v tom závěru, ale co se týče samotné hry, nastavení a plnění toho co jsme si řekli, tak to bylo od nás nadstandartní . Bohužel jsme asi svým skvělým výkonem vybičovali i domácí, kteří sice tahali po většinu zápasu za kratší konec provazu, ale tím, že dvakrát vedli, tak je to pořád drželo v nadstandartním rozpoložení . Takže ztráta dvou bodů nás mrzí, ale pokud budeme hrát v pátek proti Radnicím takhle , tak už po třetí za sebou body neztratíme !
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář