Jdi na obsah Jdi na menu
 


KATOVICE - SKPP A 0 : 2 , KOŠUTKA - SKPP B 1 : 5

DVĚ PARÁDNÍ VENKOVNÍ VÝHRY

 

 

 
MUŽI
 

 

 
KATOVICE  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 2 
 
Branky :   Mudra , Provod
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Lisý , Klich  -  Bednář , Mudra ( 66´Flachs ) , Vohrna 66´Plecitý ) - Provod ( 90´Maxa )  , Demeter ( 82´ Frank ) , Vodrážka J ( 66´Heller )
  
Edelman , Vanc
 
 
Fotografie ze zápasu : 

 

 

 

 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Muži vyrazili na jih , na hřiště Katovic, odkud si ještě nikdy výhru neodvezli a tak nakonec ty 3 body, které si domů odvezli , jsou parádním počinem . V první půli jsme si vytvořili hned několik velmi nadějných příležitostí , kdy hlavně agilní Michal Provod měl několikrát na kopačce úvodní trefu zápasu, ale do vedení nám museli pomoci domácí, když rohový kop Honzy Tremla tečoval Honza Mudra tak šikovně, že si ho domácí hráč prostě musel srazit do brány - 0 : 1 . Ve druhé půli jsme pokračovali v zodpovědném výkonu a hrozili jsme hlavně ze standartek, kterých jsme měli opravdu dost . Pojišťovací druhou branku jsme ale dali ze hry, když si na parádní centr Aleše Demetera na "zadní" počkal Michal Provod a propálil domácího golmana podruhé - 0 : 2 . A od té doby už jsme si to poctivou hrou uhráli do vítězství . 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Trochu jsme se začátku  nechali unést takovým netempem zápasu a  nešly nám nohy tak jak bych si představoval, ale jak jsme šli do vedení, tak se to postupně zlepšovalo a pak už to od nás bylo velmi dobré . Každopádně tři body z Katovic jsou fakt bezva ! Musím pochválit domácího trávníkáře, protože hřiště bylo fakt parádní a tak my možná trošičku mrzí, že jsme neodehráli trochu lepší partii v samotné hře . Zase jsme byli fakt nebezpeční ze standartek a byť jsme proměnili v gól jen jednu, tak to od nás smrdělo po celý zápas . Teď  jedeme zase ven a v Domažlicích to bude rozhodně úplně jiný zápas a jediné co bude stejné jako v Katovicích bude to, že to bude zase strašně moc těžký !!!  
 
 
 
  
 
 
 
KOŠUTKA  -  SK PETŘÍN "B"   1 : 5
 
Branky :  Tětek , Vanc , Mareš , Rada , Kotěšovec
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Petr  -  Maxa ( 64´Havelka ) , Trojovský , Mareš , Voves ( 74´Kacerovský ) - Tětek ( 64´Vobruba ) , Rada , Vanc ( 82´Olach ) -   , Jandoš , Hájek , Kotěšovec ( 74´Šedivý )
 
 
Béčko mělo před sebou zdánlivě jednoduchý úkol - aby první porazil předposledního ! Ale kdo zná trochu hru zvanou fotbal, tak ví, že tohle není nikdy jednoduché . Kluci to ale zvládli skvěle a zaslouženě si připsali do tabulky další výhru !
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy  : . 
 
Výhra v Ledcích proti Košutce byť vypadá jednoznačně se nerodila jednoduše . Poločas byl pouze 1:0 v náš prospěch kdy soupeř dobře bránil a my nedokázali využít naše šance . Začátkem 2 poločasu jsme po pěkných akcích dokázali vstřelit 2 góly které nás až moc uklidnily a přestali jsme dělat to co máme . Zlepšení přineslo až střídání 15 minut před koncem z kterého jsme v posledních 5 minutách dali další 2 góly. Pro nás povinné ale nikoliv lehké vítězství. Na závěr bych chtěl smeknout před mladým rozhodčím Filipem Cimickým jakým způsobem řídil zápas což potvrdil i trenér Košutky 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář